Κτήματα στην Αυλίδα

Εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος "ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΙΔΑΣ ΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 10.000 τ.μ. - 140.000 τ.μ." οικοδομήσιμα, αμφιθεατρικά, με ανεμπόδιστη και μαγευτική θέα στη θάλασσα - νερό και φως.

Απέχουν 400 μ. από το σχέδιο πόλεως και 1.000 μ. από θάλασσα (σε νοητή ευθεία 500 μ.) καταπράσινη περιοχή με πολλές ελιές εντός των οικοπέδων.

Τα κτήματα αυτά προσφέρονται για εξοχική ή μόνιμη κατοικία και για οποιαδήποτε άλλη χρήση εκτός βιομηχανικής - π.χ. (κάμπιγκ, ξενοδοχείο, κατασκήνωση, νοσηλευτικά ιδρύματα, καζίνο, συνεδριακό κέντρο, παιδότοπος κ.λ.π.) αποτελούν σίγουρη επένδυση των χρημάτων σας καθώς η αξία τους θα είναι πολλαπλάσια σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω της προγραμματισμένης ένταξής τους στο σχέδιο πόλεως με άρτιο οικόπεδο το στρέμμα.

Απέχουν 57 χλμ από Αθήνα μέσω Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας και 20 χλμ πριν τη Χαλκίδα, έχουν επίσης εύκολη πρόσβαση σε προαστιακό και συγκοινωνίες.

Πρόκειται για μια "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ" αφού είναι σίγουρη και επικερδής τοποθέτηση των χρημάτων σας επειδή βρίσκεται σε τέτοια θέση που θα εξυπηρετεί για οποιαδήποτε επαγγελματική χρήση, κατ' αποκλειστικότητα τη Δυτική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια και Βόρεια Αττικής.

ΤΙΜΗ 60.000,00 € το στρέμμα
Η αξία του είναι πολλαπλάσια της τιμής πωλήσεως λόγω των οικονομικών συγκυριών αλλά και γιατί πρόκειται για ένα κτήμα από τα λίγα αξιόλογα εναπομείναντα σε τόσο κοντινές περιοχές από την Αθήνα.


ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ - ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ

Αναλαμβάνουμε (εφόσον το επιθυμείτε) έκδοση Αδείας και κατασκευή οικοδομής - Διαμόρφωση χώρου, συντήρηση, φύλαξη και οτιδήποτε άλλο αφορά τα κτήματα αυτά.

Όποτε θέλετε να τα δείτε, τα αυτοκίνητα του γραφείου μπορούν να σας εξυπηρετήσουν χωρίς βεβαίως καμία υποχρέωση.


Προβολή aylida σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους


περισσότερα: www.landgreece.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: